Om os

Historien om “Jyderup Antik” startede i 1985 da jeg var en tur i Gyrstinge Brugs, hvor der var et opslag om at være kræmmer for en dag.
Det skulle prøves!

Jeg havde svigerfars trailer hjemme -den blev fyldt, og så gik turen til Gyrstinge. Det var sjovt, og så var kimen lagt. Jeg kørte hjem og forslog familien, at nu skulle vi på kræmmermarked.

Vi startede i Merløse og snart gik den vilde jagt over hele Sjælland.

Et navn skulle vi også have, så det blev til “Skidt og Kanel”, men rige blev vi aldrig. Indtægten fra 1. dag gik til børnene, til bøffer, slik og tivolitur. 2. dag gik indtægten til stadeplads, men 3. dag var der overskud.

Sådan kørte vi nogle år, men til sidst ville børnene ikke med mere så vi holdt en pause på 1 år. Så var der åbnet et marked i Gislinge gamle mejeri. Der stod jeg ca 2 år til det lukkede -så var der pause igen.

Så startede et marked i Grevinge OLG.
Der stod jeg i 8 år.

Vi købte så ejendommen i Jyderup.
Der var forretning til, så den åbnede vi i 1999. Efter et par år skiftede vi navn til “Jyderup Antik” og nu er der gået 36 år -tiden flyver.

Vi synes stadig det er sjovt, og glæder os over de mange nye varer vi får, hver gang vi tømmer et bo.
Vi elsker, at hilse på en masse nye mennesker der kommer fra nær og fjern, og over vores store skare af faste, dejlige kunder.

PÅ GENSYN I BUTIKKEN.