Om os

Vi har over 15 års erfaring

Lidt om Jyderup antik

Historien om Jyderup Antik startede i 1985 da jeg var en tur i Gyrstinge brugs der var et opslag om at være kræmmer for en dag.
Det skulle prøves jeg havde svigerfars trailer hjemme den blev fyldt og så gik turen til Gyrstinge, det var sjovt så var kimen lagt, jeg kørte hjem og forslog familien at nu skulle vi på kræmmermarked vi startede i Merløse og snart gik den vilde jagt over hele Sjælland.
Et navn skulle vi også have så det blev til Skidt og Kanel, men rige blev vi aldrig indtægt fra 1 dag gik til børnene til bøffer slik og tivoli 2 dag gik indtægt til stade og 3 dag var overskud.
Sådan kørte vi nogle år ,men til sidst ville børnene ikke med mere så holdt vi en pause på 1 år så var der åbnet et marked i Gislinge gamle mejeri der stod jeg ca 2 år til det lukkede så var der pause igen ,så startede et marked i Grevinge OLG.
Der stod jeg i 8 år indtil vi købte ejendommen i jyderup der var forretning til så den åbnede vi i 1999 og efter et par år skiftede vi navn til Jyderup Antik og nu er der gået 15 år tiden flyver, men det er sjovt vi tømmer dødsbo for at få nye vare og hilser på en masse nye mennesker der kommer fra nær og fjern